If We Had Nuclear Weapons, Hillary Clinton Would Not Humiliate Us

<--

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا به نمایندگان کشورهای شرکت کننده در اجلاس بازنگری «NPT» پیشنهاد «خاورمیانه بدون سلاح اتمی» را ارایه داد و بدون آنکه از رژیم اسرائیل نامی ببرد، به ایران پیشنهاد شفاف‌سازی در برنامه اتمی‌اش را داد و این در حالی است که بیش از ده‌ها بار از مقامات آمریکایی شنیده‌ایم که تاکنون ایرانی‌ها به سلاح اتمی دست پیدا نکرده‌اند و در مقابل اسرائیل صدها کلاهک اتمی را در زرادخانه‌های خود دارد.

به گزارش «تابناک»، سخنان بالا را «عبدالباری عطوان»، سردبیر روزنامه «القدس العربی» در یادداشت امروز خود بیان کرده و می‌نویسد: از سوی دیگر، هیلاری کلینتون با این سخنان خود به کشورهای عربی و به ویژه مصر دهن کجی کرد، زیرا مصر پیشنهاد برگزاری کنفرانس «خاورمیانه بدون سلاح» را برای سال آینده داده و یادداشت آن را به سران 189 کشور شرکت کننده در اجلاس نیویورک نیز ارایه کرده است.

همه این سخنان و تحرک دیپلماسی در این اجلاس، در واقع ریشخندی بود به کشورهای عربی شرکت کننده در اجلاس، زیرا آمریکا و اسرائیل در این اجلاس، هر آنچه خواستند، گفتند و هر آنچه می‌خواهند، انجام می‌دهند و همچنان کشورهای خاورمیانه را از ایران می‌ترسانند تا خطر واقعی اسرائیل فراموششان شود.

وی اضافه می‌کند: ما نمی‌دانیم که آینده اتمی ایران چگونه رقم خواهد خورد؛ اما همگان می‌دانند که رژیم اسرائیل آنقدر کلاهک هسته‌ای دارد که چندین بار خاورمیانه را نابود کند.

عطوان در ادامه می‌افزاید: آیا اکنون گاه آن نرسیده که واقع‌بین باشیم و کشورهای عربی را به دستیابی به انرژی اتمی ترغیب کنیم؟ آیا نمی‌توان به جای خرید میلیاردی سلاح‌های خاک خورده در غرب، در اندیشه دستیابی به توان اتمی باشیم تا این زن ـ هیلاری کلینتون ـ اینگونه به بی‌عرضگی اعراب نیشخند نزند؟

بیایید از پانصد میلیارد دلاری که هر سال کشورهای عربی از فروش نفت به دست می‌آورند، بخشی را به راه‌اندازی زیرساخت‌های اتمی در کشورشان هزینه کنند تا اسرائیل را در تنگنای اتمی قرار دهیم و کمتر از ایران بترسیم.

همچنین چند روز پیش نیز «ایهاب فوزی»، رئیس شورای سفرای عرب در وین، از دولت‌های عضو اتحادیه اروپا خواسته است تا نقش خود در قبال موضوع ایجاد منطقه‌ای عاری از سلاح هسته‌ای را به خوبی بازی کنند و از هرگونه جانبداری تحت تأثیر سیاست‌های غرب بپرهیزند.

وی از اتحادیه اروپا خواست تا از هرگونه موضع‌گیری دوگانه در قبال این قضیه خودداری کند.

این گزارش می‌افزاید: اما نقد اعراب آن هم از درون جوامع عربی، مدتی است که پررنگ‌تر شده است.

«حسنین هیکل»، روزنامه‌نگار سرشناس مصری نیز چندی پیش در گفت‌وگو با «الاهرام» گفته بود: عرب‌ها از مسائل عربی، آینده اعراب و شهروندان عرب دست کشیده‌اند و شهروندان عرب در سایه اوضاع اجتماعی کنونی و نظر به نبود اندیشه توسعه و همچنین نبود استقلال در یاس و نومیدی هستند.

گفتنی است، چندی پیش نیز معمر قذافی که همواره خود را از رهبران پیشرو جهان عرب می‌داند، در سخنانی با انتقاد از انفعال عربي در قبال مسأله فلسطين و تصميم اعراب براي آغاز روند سازش، اوضاع حاكم بر جهان عرب را

تأسفبار خوانده و تأکید کرده بود، ادامه چنین روندی نتیجه‌ای جز نابودی جهان عرب در پی نخواهد داشت.

About this publication