Depression among Soldiers of Invading Forces in Iraq and Afghanistan

<--

افسردگي سربازان اشغالگر در افغانستان و عراق

1389/09/23 – رسالت ديپلماتيک

افسردگي سربازان اشغالگر در افغانستان و عراق

وحيد کوچه مشکي

معضل افسردگي سربازان آمريکايي در افغانستان و عراق تشديد شده است ودر اين ميان رسانه هاي وابسته به جريان جنگ طلب در ايالات متحده و همچنين شبکه هاي تلويزيوني وابسته به اين کشور قصد دارند اخبار مربوط به اين مسئله را سانسور نمايند.

اما اين موضوع از ابتداي جنگ عراق و افغانستان در ميان نيروهاي آمريکايي و انگليسي حاضر در اين کشورها قابل تشخيص بوده است .

وزارت دفاع آمريكا طي يك گزارش با اعتراف به 6 برابر شدن ميزان ابتلاي سربازان آمريكايي در عراق به بيماري‌هاي رواني درباره اين موضوع ابراز نگراني كرد. وزارت دفاع آمريكا طي يك گزارش اعلام كرد كه ميزان ابتلاي نظاميان آمريكايي به بيماري‌هاي رواني و آسيب‌هاي عقلي روند رو به رشدي را طي مي‌كند.

بر اساس گزارش پنتاگون، سربازان آمريكايي حاضر در عراق و افغانستان از بيماري‌هاي رواني و آسيب‌هاي روحي متعددي رنج مي‌برند. اين معضل به اندازه اي سخت شده است که حتي وزارت دفاع آمريکا نيز

نمي تواند آن را منکر شود.اين در حالي‌است که افسردگي در ميان کهنه سربازان آمريکايي نيز به شدت بالاست .

در اين گزارش آمده است كه ميزان ابتلاي سربازان آمريكايي به بيماري‌هاي رواني به دليل حوادثي كه طي سال‌هاي 2003 تا 2008 شاهد آن بودند، 6برابر شده است. آمار موجود نشان مي‌دهد كه تعداد تلفات ارتش آمريكا به دليل بيماري‌هاي رواني در مقايسه با تلفات ارتش در نيروي دريايي 2برابر و در مقايسه با نيروي هوايي 3برابر است. بنا بر آمار موجود، از سال 2003 ميلادي بيش از 4400 نظامي آمريكايي در عراق جان خود را از دست داده‌اند و اين ارتش صدها ميليارد دلار براي آغاز اين جنگ هزينه كرد. چندي پيش نيز محققان مركز تحقيقات پزشكي نظامي در مركز روانپزشكي لندن اعلام کردند که اعتياد به مشروبات الكلي و افسردگي، از بيماري‌هاي شايع ميان سربازان انگليسي بازگشته از مناطق جنگي در عراق و افغانستان است.

براساس تحقيقاتي كه روانپزشكان انگليسي صورت دادند، بيش از 27 درصد سربازان انگليسي كه از مناطق درگير در عراق و افغانستان بازگشته‌اند، از مشكلات رواني به علت مشاركت در عمليات‌هاي نظامي در خارج از كشور رنج مي‌برند و حدود پنج درصد اين سربازان نيز از اضطراب رنج مي‌برند كه ناشي از وقايع دلهره‌آور در طول جنگ‌ها است. آمي اورسن در مركز تحقيقات بهداشت نظامي كينگ در مركز روانپزشكي لندن كه بر اين تحقيقات نظارت دارد، گفت: تحقيقات نشان مي‌دهد كه سربازان انگليسي كه در مناطق درگير بوده‌اند، نيازهاي فوري به روان‌ درماني دارند و بايد اين مسئله در رأس برنامه‌هاي برنامه‌ريزان امور بهداشتي و سلامت و تصميم‌گيران سياسي قرار گيرد.

وي در اين تحقيقات خود اعلام كرده است كه اعتياد به مشروبات الكلي و افسردگي، ناشي از فشارهاي جنگي است و بايد به طور كلي تلاش جدي در اين زمينه صورت گيرد. بر اين اساس فرماندهان ارتش انگليس دولت را در عدم نظارت كافي به سربازاني كه در پي جنگ در عراق و افغانستان با مشكلات روحي و رواني روبه‌رو هستند متهم كرده‌اند. از سال 2001 تاكنون 170 هزار سرباز انگليسي در مناطق درگير به سر مي‌برند. در اين تحقيق آمده است: 821 سرباز دچار بيماري‌هاي روحي، ذهني و افسردگي هستند. براساس اظهارات محققان اين مركز، سربازان ذخيره كه در عراق مستقر بودند بيشتر از سربازان نظامي كه در عمليات‌ها مشاركت داشتند در معرض خطرات روحي و رواني قرار دارند.

About this publication